Hus i Nice – endelig i hus

4 måneder har gått siden vi brøt opp fra Asker, kjørte ombord på Kielferga og satte kursen mot Côtes d’ Azur og vår endelige destinasjon Nice.

Det er krevende administrasjon å flytte en hel familie til et nytt land.
Jobber, hus og barns skolegang skal på plass!
Vi var jo heldigvis allerede meget godt kjent i området, snakker språket og har et stort nettverk her, – men ting tar tid!

Valbonne-1880-585Nå er vi imidlertid på plass,
ikke minst med vår egen bedrift, conciergerie-virksomheten
«Hus i Nice». Man kan si at «Hus i Nice» endelig  har kommet i hus,
i vår daglige base i Valbonne.

Vi er glade for å kunne ønske velkommen til vår nye nettside, som er utviklet og tilrettelagt av den kreative og meget dyktige Hanne Brøter, i Hannes ide, som også har designet vår logo. Vi er stolte over å kunne presentere våre tjenester på en samlet måte for våre kunder, sammen med fotografier som viser våre vakre omgivelser her på Côtes d’ Azur.

Vår forretningsidé er å bruke vår lokale erfaring og vårt store nettverk, til å hjelpe deg til å få et fullstendig problemfritt huseierskap i Nice,eller hvor som helst på Côtes d’Azur. Vi ønsker å gjøre alt vi kan for at du/dere skal trives og føle dere like vel og hjemme her, – som vi gjør selv.

Ved siden av å hjelpe deg med alt praktisk rundt ditt hus, vil vi også dele på vår erfaring og vår kunnskap om hvordan du kan få mest mulig ut av tiden din her nede. I denne nyhetsdelen eller bloggen på nettsiden, kommer vi til å holde deg oppdatert med ulike arrangementer og andre ting som skjer i byen og dens omegn.

Vi kommer til å skrive om steder som det er verdt å oppsøke og dele med deg våre egne erfaringene fra besøk til f.eks restauranter, butikker eller serverdigheter i Nice, byen der det alltid skjer noe, både sommer og vinter.

Vi håper denne nettsiden vil være nyttig og inspirerende!
LIK også gjerne vår nye Facebookside!

Vi ønsker dere alltid gode dager i Nice!

Varme hilsner fra
Nina og Julien