Referanser

Hus i Nice - Referanser

Vi har nå vært kunder hos Nina og Julien siden 2014.  Vi er veldig fornøyde med deres Property Management jobb. De sjekker huset vårt hver uke, ordner i stand før vi kommer, henter oss på flyplassen, og utfører alle løpende vedlikeholdsoppgaver.

Vi har hatt stor hjelp i flere forsikringssaker, både ved vannlekkasje og innbrudd. Det er trygt og godt å vite de tar vare på huset vårt til en hver tid, og at hus, hage og basseng er klargjort før vår ankomst.

Vi kan med glede anbefale dem videre.

Atle og Aud Eide – Valbonne.


Hus i Nice - Referanser

Vår ny-innkjøpte leilighet i Antibes trengte en oppussing av bad og kjøkken.
Så kom vi tilfeldig over nettsiden www.husinice.com og syntes det virket lovende. Kontakt ble etablert og alt med innkjøp og håndverkere ble ivaretatt av Nina og Julien. Nina representert oss også i sameiets generalforsamling.

Alt i alt er vi meget godt fornøyd med de tjenestene som ble utført,
og vi vil ikke nøle med å bruke dem igjen.

Dagny og Arne Hill-Jensen


Hus i Nice - Referanser

Vi har benyttet oss av tjenestene til Nina og Julien siden 2011.
De har iløpet av denne perioden hatt ansvar for forskjellige oppgaver.
Bl.a. maling av villa og bygging av ny innkjørsel allee / parkeringsplasser med brostein. Julien har gjort diverse innkjøp for huset, møbler, hvitevarer, interiør dekor etc.

Gjennom hele året passer de på huset vårt, utfører vaktmestertjenester hvor det er nødvendig, tar hånd om posten og alt det administrative.
De har funnet oss en god gartner, hvor all kommuniksasjon blir tatt hånd om. Det samme gjelder for elektriker. De stiller alltid opp når det er behov, for eksempel ved leveranser fra leverandører.
Hver gang vi kommer på ferie er huset nyvasket og hvis ønskelig handles det inn varer etter behov. Julien bringer oss også fra og til flyplassen i tide.

Vi er meget fornøyde med alle service tjenester vi benytter oss av,
og anbefaler med glede Nina og Julien videre.

 Kjersti, Opio.


Hus i Nice - Referanser

Nina og Julien har jobbet for oss siden 2015.

De ser etter huset når vi selv ikke er der, henter på flyplassen, utfører vedlikeholdsarbeid, skaffer håndtverkere når nødvendig, Følger opp og er bindeledd til gartner/ poolservice/vaskehjelp – og tar ansvar for det som behøves.

Tar seg av kommunikasjon og administrasjon med forretningsfører, alarm selskap, forsikringer og myndigheter etc. Vi er veldig fornøyde med den jobben de gjør for oss og kan anbefale deres tjenester.

Anette Greve Valbonne


Hus i Nice - Referanser

Vi har hatt leilighet i Nice i 10 år, og har hatt stor glede av den hjelpen vi har fått av Nina og Julien. Deres hjelp har bestått i alt fra oversettelse på møter, møteledelse, adm. bistand med franske skattedokumenter, brevskriving til mer praktiske oppgaver. Vi er svært fornøyd med deres kompetanse og profesjonalitet.

Vi kan trygt anbefale deres arbeid!

Anne og Tom Vister


Hus i Nice - Referanser

I forbindelse med kjøp av hus i Valbonne våren 2017 fikk vi av venner anbefalt Nina og Julien til å bistå oss. De tok seg av både det formelle og det praktiske på utmerket vis.  Vi får nå god (og nødvendig) hjelp med det administrative, som kontakt med myndigheter, bank, sameiet, posten, i tillegg til innkjøp av bil, møbler etc og organisering av vask, gartner og div vedlikehold. Det er betryggende for oss å vite at vi kan kontakte Nina og Julien hvis noe oppstår, smått eller stort. Og det aller beste: vi blir alltid møtt på en positiv måte! Kan varmt anbefales!

Grethe Stange & Alf C. Thorkildsen, Valbonne


Hus i Nice - Referanser

Vi vil anbefale Nina på det aller varmeste. 

Hun hjalp oss med alt rundt kjøp av vår bolig i Antibes og ordnet alt det praktiske rundt overtagelse og etablering av diverse abonnement.

I etterkant har vi hatt stor bruk for henne vedrørende en ganske omfattende forsikringssak, hvor vi ikke hadde klart oss uten hennes hjelp. Hun har deltatt på generalforsamlinger, oversatt dokumenter og bistått med praktiske ting opptil flere ganger siden vi kjøpte bolig. Nina har vært, og er, til uvurdelig hjelp for oss.

Monique Gracia og Rune Torgersen, Antibes


Hus i Nice - Referanser

Jeg har benyttet meg av utleie tjenestene til HusiNice.
Da jeg har en leilighet i Nice som jeg ønsket å leie ut på årsbasis, tok jeg kontakt med Julien. Han fant raskt en stabil og seriøs leietaker. Det ble tatt hånd om leiekontrakt, depositum og inventarliste.

Alle mine personlige eiendeler fikk jeg hjelp til å pakke bort og lagre. De representerer meg på alle genralforsamlinger, betaler regninger og oversetter all post for meg.

Jeg kan gi mine beste anbefalinger for å benytte seg av tjenestene til Julien og Nina.

Faranak Asadi


Hus i Nice - Referanser

Nina og Julien Karlsen kan anbefales på det varmeste – de er svært behjelpelige med alle detaljer hva angår leie av leilighet i Nice. Oppfølgingen er prima.
Vi har leid leiligheter av Karlsens i Nice ved flere anledninger over en periode på 5 år. Servicen er upåklagelig, de har til og med ved flere anledninger hentet, og kjørt oss til flyplassen.

Leilighetene vi har leid, har holdt god standard, det er alltid rent når vi ankommer, de har endog til enhver tid passet på å utstyre leiligheten etter våre behov.

Vi kan trygt anbefale Nina og Julien Karlsen.

Mvh. Morten Gisle Johnsen og Christine Sagen Johnsen
VOLLEN (Asker)


Hus i Nice - Referanser

Aker Well Service (datterselskap av Aker Solutions)
Vi har vært leietagere/kunde av Nina Karlsen/Julien Hamidi i 3 år.
Vår utleier er et service-kontor med meget høy service-innstiling.
De administrerer utvask/renhold/vask av sengetøy, ordner transport til og fra flyplassen, sightseeing (for de som ønsker det) og er tilgjengelige 24/7.
Våre gjester/ansatte er meget godt fornøyd med sine opphold i Nice.

Mvh. Anne Thorsen
Aker Well Service

Bilder er lånt fra #homebyanettegreve og #evaiprovence